Over Padkos

Padkos Interim & Project Management wordt gedragen door Segrun Monsma.

Resultaatgericht

Mijn bedrijfsnaam komt niet voor niets uit Zuid Afrika. Ik ben er geboren en opgegroeid tot mijn 11e jaar. Mijn ouders zijn beide Nederlands, en hoewel ik volgens de Nederlandse cultuur ben opgevoed, heb ik mijn doorzettingsvermogen en het zonnige overgehouden van het Afrikaanse. Ik word gezien als een zeer energieke en charismatische persoonlijkheid die behoorlijk resultaatgericht is. Op de lagere school werd ik al beloond voor het streven naar het hoogst mogelijke in de schoolbanken én in de sport. In Zuid Afrika stimuleren scholen leer- en sportprestaties met schoolteams e.d. In Nederland heb ik in de Nederlandse squash team selectie gestaan en speel ik nog steeds competitie op subtop niveau.

Empowering en motiveren

Door een gedreven en besluitvaardige aanpak kan ik vakkundig een strategische visie neerzetten waarbij het essentieel is de hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Empowering en motiveren van anderen is een natuurlijk en vakkundig talent van mij, gevoed door mijn sensitiviteit, veerkrachtigheid en doelgerichtheid.Uw praktische hulp op weg naar effectievere bedrijfsprocessen

Mijn carrière heeft zich vanaf het begin gericht op internationale culturen in een zakelijke omgeving. Ik heb 22 jaar bij KLM gewerkt in uiteenlopende functies. Operationeel, Marketing, Sales en Transportlogistieke functies. In deze functies heb ik veel verschillende culturen in de wereld aangestuurd. De inzichten en drijfveren van de mensen om tot transacties te komen, heeft mij altijd bijzonder geboeid. Juist zakelijk voor elkaar krijgen wat deze mensen motiveert, staat bij mij hoog in het vaandel.

Uw praktische hulp op weg naar effectievere bedrijfsprocessen

Beheren van relaties

Projecten die ik in het verleden uitgevoerd heb, zijn bijvoorbeeld logistieke oplossingen bieden voor vervoersstromen van importgoederen, inzichtelijk maken van kostenbesparingen bij het vervoeren van producten (denk aan verpakkingen die onnodig ruimte in beslag nemen), toeristische markten creëren en marktontwikkeling van groepsreizen per vliegtuig ingepast krijgen in de bedrijfsprocessen. Daarnaast heb ik verschillende on-the-job gebruikers trainingen geschreven en gegeven op het gebied van bijvoorbeeld CRM-pakketten en verkoopstrategieën. Een rode draad in al mijn werkzaamheden is altijd het beheren van relaties geweest, waardoor de meeste resultaten behaald zijn.