Huidige en gedane projecten:

Amsterdam Airport Schiphol Group
Trainingen voor Documentatie Beheer schrijven en uitvoeren met ECM applicaties als onderdeel van een verandertraject in werkstructuren. Proof of Concept voor Sharepoint begeleiden ter beoordeling van een gebruikersvriendelijke interface.


Amsterdam Airport Schiphol Group
Werkprocessen en procedures van onderhoudsmanagement inzichtelijk maken, verbetertrajecten aandragen en borgen in de organisatie. Trainingen geven voor de verschillende tools gebruikt in de bedrijfsprocessen.


Sales Manager Benelux voor agentschappen van 2 hotelketens en een autoverhuurbedrijf
Verkooporgaan mede opzetten en uitbouwen richting reisorganisaties. Sales- en Marketing- plannen, zakenreis contracten opstellen, presentaties organiseren bij boekingskantoren.


KLM/AirFrance Cargo 
Initiëren en ontwikkeling van grensoverschrijdend inklaringstraject tussen Nederland en Duitsland voor groot telecommunicatie bedrijf.


KLM Benelux Passage Verkoop
Van een bustouroperator een grote vliegvakantie aanbieder maken. Last-minute concept ontwikkelen voor een nieuwe klant met resultaat het aanhouden van een vliegbestemming van KLM. Deals sluitend krijgen met de externe en vooral ook interne strategieën.


KLM Benelux Passage 
Gebruikerseisen vertalen in een CRM-pakket voor de combinatie van Verkoop- en Marketingdivisies. Ontwikkelen van intern trainingshandboek, trainingstraject plannen en zelf trainingen geven.


KLM Nederland Passage Marketing
Voortrekker in de ontwikkeling van Zuid-Afrika als nieuwe toeristische bestemming alsmede ontwikkeling van nieuwe toeristische markten en producten naar verschillende bestemmingen binnen Europa en Afrika. Studiereizen, beurzen en promotiecampagnes ontwikkelen en organiseren. Opzetten “fun” vliegproduct Dagvlugjes om binnen één dag een retourvlucht te maken naar een onbekende bestemming binnen Europa en USA.