Huidige en gedane projecten:

Artikel in tijdschrift Ondernemingen en Financiering
Samen met Prof. mr. Wilco Oostwouder en Drs. Anniek Peelen heb ik een lijvig artikel geschreven, genaamd: Governance en compliance in de zorg na invoering van de Governancecode Zorg 2022 en de publicatie van het Kader Goed Bestuur 2022. Link voor het volledige artikel: https://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/ondernemingenfinanciering/2023/2/OenF_1570-1247_2023_031_002_004

Senior Compliance Consultant
Zorginstelling assisteren bij hun Compliance Programma en het schrijven van hun Compliance Plan. Bewustwording bij personeel, cliënten en het handzaam maken van hun missie, visie en structuur in wet- en regelgeving. Een levendig leidraad voor een zorgorganisatie om protocollen na te kunnen leven en beter controle houden.

Precious Locations Eigenaar Reisorganisatie
Specialist in het organiseren van vakanties voor de ‘bon vivant’ op unieke locaties, verblijven in speciale boutique hotels met verassende ervaringen.

SkyTeam Project Manager SkyPriority Airports
Introductie en ontwikkeling van de lancering van het 1e SkyTeam Alliance product wereldwijd voor hun ‘high valued customers’.

Amsterdam Airport Schiphol Group
Trainingen ontwikkelen en geven over procesmatig werken bij het onderhouden van de bagagesystemen voor de Bagageafdelingen en hun contractanten. Uitleg over het proces samen met efficiënt gebruik en registraties van het IT-systeem ITSM en Maximo.

Amsterdam Airport Schiphol Group
Trainingen voor Documentatie Beheer schrijven en uitvoeren met ECM applicaties als onderdeel van een verandertraject in werkstructuren. Proof of Concept voor Sharepoint begeleiden ter beoordeling van een gebruikersvriendelijke interface.


Amsterdam Airport Schiphol Group
Werkprocessen en procedures van onderhoudsmanagement inzichtelijk maken, verbetertrajecten aandragen en borgen in de organisatie. Trainingen geven voor de verschillende tools gebruikt in de bedrijfsprocessen.


Sales Manager Benelux voor agentschappen van 2 hotelketens en een autoverhuurbedrijf
Verkooporgaan mede opzetten en uitbouwen richting reisorganisaties. Sales- en Marketing- plannen, zakenreis contracten opstellen, presentaties organiseren bij boekingskantoren.


KLM/AirFrance Cargo 
Initiëren en ontwikkeling van grensoverschrijdend inklaringstraject tussen Nederland en Duitsland voor groot telecommunicatie bedrijf.


KLM Benelux Passage Verkoop
Van een bustouroperator een grote vliegvakantie aanbieder maken. Last-minute concept ontwikkelen voor een nieuwe klant met resultaat het aanhouden van een vliegbestemming van KLM. Deals sluitend krijgen met de externe en vooral ook interne strategieën.


KLM Benelux Passage 
Gebruikerseisen vertalen in een CRM-pakket voor de combinatie van Verkoop- en Marketingdivisies. Ontwikkelen van intern trainingshandboek, trainingstraject plannen en zelf trainingen geven.


KLM Nederland Passage Marketing
Voortrekker in de ontwikkeling van Zuid-Afrika als nieuwe toeristische bestemming alsmede ontwikkeling van nieuwe toeristische markten en producten naar verschillende bestemmingen binnen Europa en Afrika. Studiereizen, beurzen en promotiecampagnes ontwikkelen en organiseren. Opzetten “fun” vliegproduct Dagvlugjes om binnen één dag een retourvlucht te maken naar een onbekende bestemming binnen Europa en USA.